Puur natuur rust hond en kat

24,90

Koop Nu >
Artikelnummer: 7024700513394664 Categorieën: ,

Beschrijving

“Geschikt voor: Kat, Hond
Samenstelling: per 1 gram Dong Quai, Hop Humulus lupulus, Japanse notenboom Ginkgo biloba, Meidoorn Crataegus oxyacantha, Sint-Janskruid Hypericum perforatum, 90,1 mg L-Tryptofaan, 90,1 mg Vitamine B3 nicotinamide, 73,0 mg Magnesium als -citraat, 37,4 mg Vitamine B6 als pyridoxine HCl 28,5 mg Zink als -L-methionine en 9,12 mg Inositol. Een verdunning van Natrium phosphoricum.Indicaties:
Voor ontspanning en rust gedurende een langere periode.
Eigenschappen per ingrediënt: Dong quai Angelica sinensis Angelica sinensis? Chinese Engelwortel: Oorspronkelijk werd Dong Quai gebruikt vanwege zijn balancerende effecten op het vrouwelijke hormoonsysteem. Dong Quai zou kunnen helpen bij het verminderen van ongemakken en krampen, stemmingswisselingen, een geïrriteerde houding en een opgeblazen gevoel.
Humulus Lupulus, dit kruid werkt sterk ontspannende en rustgevend . Hop bevordert de spijsvertering.
Ginkgo biloba voor een betere concentratie en geheugen.
Sint Janskruid wordt gebruikt als psychisch tonicum.
Inositol werkt kalmerend. Deze Vitamine B3-verbinding bestaat uit zes moleculen niacine die gebonden zijn aanéén molecule inositol, een onofficieel B-vitamine. Zodra deze verbinding het lichaam binnenkomt, wordt het molekuul langzaam gesplitst en komt niacine geleidelijk in de bloedsomloop terecht., waar het zijn werking kan uitoefenen. Door de aanwezigheid van inositol wordt de afgifte van niacine vertraagd.
Tweestijlige meidoorn Crataegus voor het hart. Wordt onder andere voorgeschreven bij nervositeit.
L-Tryptofaan werkt rustgevend. L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat echter niet rijkelijk is vertegenwoordigd in de voeding van dieren. Het is de enige precursor van de neurotransmitter serotonine. De serotonineniveaus in de hersenen kunnen worden verhoogd door inname van L-Tryptofaan. L-Tryptofaan heeft hongerstillende eigenschappen, zodat het kan worden ingezet bij gewichtsvermindering.
Ook magnesium en vitamine B6 spelen een belangrijke rol bij de omzetting van L-Tryptofaan in serotonine en zijn om deze reden toegevoegd. Bron: Natura Foundation monografie
Magnesium wordt ook wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium heeft ontkrampende en ontspannende eigenschappen en vervult een flink aantal essentiële functies in het lichaam. Magnesiumtekort manifesteert zich vaak door kramp in de spieren en door vermoeidheid. Een magnesiumtekort heeft over het algemeen een onrust-reactie tot gevolg. De werkingsduur van Vitamine B3 wordt verlengd door L-Tryptofaan. Bron: Natura Foundation monografie.
Vitamine B3 Niacine is de bouwsteen van de co-enzymen NAD+ en NADP+: Meer dan 200 enzymen zijn voor hun functioneren afhankelijk van deze co-enzymen. Omdat NAD en NADP essentieel zijn voor o.a. de energiestofwisseling, ligt het voor de hand dat niacinesuppletie de energiehuishouding verbetert en met succes wordt ingezet in de behandeling van vermoeidheid, geïrriteerdheid en voor een goede spijsvertering. Niacine wordt met name ingezet om sterke stemmingswisselingen tegen te gaan. Bron: Natura Foundation monografie
Vitamine B6 Pyridoxine Hcl is co-factor, en versterkt de werking van magnesium en L-Tryptofaan.
Zink als -L-methionine ondersteunt de geestelijke alertheid.
Dosering en toepassing:
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.
De optimale dosering 1 – 2 x daags:
Hond> 25 kg 3 maatscheppen
Hond 10-25 kg 2 maatscheppen
Hond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puur natuur rust hond en kat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *