Aanbieding!

Lucovitaal Voedingssupplementen Colon Regelmatige Stoelgang Capsules Obstipatie 100Capsules

14,25

Koop Nu >

Artikelnummer: 6782100162320632 Categorie:

Beschrijving

Lucovitaal Colon Regelmatige Stoelgang.
Colon Regelmatige Stoelgang capsules bevatten de oplosbare vezel Cos-64: een natuurlijke bulk-vormende laxerende vezel. Het wordt niet verteerd in het lichaam. Het heeft een buitengewoon hoog waterhoudend vermogen en vormt zeer visceuze oplossingen in water. Het werkt door het absorberen van water in het maagdarmkanaal en het veroorzaakt verzachting van de ontlasting. Cos-64 vergroot de ontlasting, die voortstuwende bewegingen stimuleert in het maagdarmkanaal en stimuleert de passage van de ontlasting. Colon Regelmatige Stoelgang van Lucovitaal helpt tevens bij aambeien (vaak veroorzaakt door harde ontlasting).
Gebruik: Volwassenen: 3 maal daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 1 glas water (250 ml). Kinderen vanaf 10 jaar: 2 – 3 maal daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 1 glas water (250 ml). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Maximale dagelijkse dosering voor kinderen vanaf 10 jaar: 100 mg Cos-64 per kg lichaamsgewicht per dag. 1 Capsule bevat 500 mg Cos-64.
Colon Regelmatige Stoelgang van Lucovitaal dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat. De capsules in zijn geheel innemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Voedingssupplementen Colon Regelmatige Stoelgang Capsules Obstipatie 100Capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.