Aanbieding!

Mannavita Mannavital Groene Fyto-Reeks Darmoton Poeder Stoelgang 300gr

11,70

Koop Nu >

Artikelnummer: 6782100500172138 Categorie:

Beschrijving

Mannavita Darmoton Poeder.
Met blonde psyllium die bijdraagt tot: een vlotte darmtransit – een zachte stoelgang, in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien – het behoud van een gezonde darmfunctie en normale spijsvertering – het behoud van een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel
Een normale darmwerking is een basisvoorwaarde voor een goede gezondheid. DARMOTON bevat hiervoor in de eerste plaats fijn gemalen hulzen van blonde psyllium, een natuurlijke topbron van oplosbare vezels, die de darmlediging bevorderen en helpen te zorgen voor een zachte darminhoud. Voor een optimale werking bevat DARMOTON met kokosmeel ook een topbron van ruwvezels, met fructo-oligosacchariden (FOS) bijzondere koolhydraten en met Lactobacillus acidophilus een humane stam van darmbacteriën.
Gebruik: 2 maal per dag een maatlepel met 10 g roeren door een glas water, vruchtensap of groentesap en opdrinken. Bij voorkeur daarna nog een glas water drinken. Bij gewenst effect volstaatéén maatlepel per dag of twee maal een halve maatlepel. Bij gevoelige darmen eerst een aantal dagen 2 maal een halve maatlepel gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mannavita Mannavital Groene Fyto-Reeks Darmoton Poeder Stoelgang 300gr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.