Gezichtsverzorging Mee-eter Acne Verwijderaars 4 Verwisselbare Hoofden Mee-eter VacuÃ?mverwijdering Porie Schoner Acne Cleanser

18,54

Koop Nu >

Artikelnummer: 5148901941315673 Categorie:

Beschrijving

Omschrijving
Type: Mee-eter Remover Merknaam: TMISHION
Valse Wimpers: Machine Mademateriaal: Anders
Materiaal: Absbeauty Instrument Kleur: Paars, Grijs Type: Acne Zuig Verwijderbaar 1: Mee-eter Zuig Verwijdering
Omschrijving:
dit is een mutifunctionele mee-eter acne verwijderaar zuigmachine die mee-eter, acne, mijten, vuil enz. op het gezicht en een schone huid kan absorberen. het keurt vacuÃ?mzuigtechnologie goed die sterke absorptie van 40kpa macht verstrekt om het beste zuigingsresultaat te bereiken. omdat het is ontworpen om verschillende huidproblemen te behandelen, hebben we vier zuigkoppen met verschillende functies waarop geschikt is voor alle huidtypes. eenvoudige bediening, handig en piratical, je waard om te kopen.
Kenmerken:
ABS-materiaal is niet-toxisch, hygiënisch en veilig te gebruiken. VacuÃ?mzuigen, 40 kpa vermogen biedt een sterke absorptie voor een effectieve mee-eter, acne, olieafzuiging en geen schade aan de huid. speciaal ontwerp van zuigkoppen voor het eenvoudig verwijderen van mee-eter en vet op de dode hoeken. 3 niveaus verstelbare zuigkracht maken het geschikt voor het oplossen van verschillende huidproblemen. uitgerust met vier zuigkoppen met verschillende functies om je gezichtshuid te reinigen. gestroomlijnd lichaam, lichtgewicht, gemakkelijk vast te houden en gemakkelijk te gebruiken. je kunt het apparaat altijd en overal opladen met een USB-oplaadkabel.
Specificaties:
Materiaal: ABS
Uitrusting: 3 Niveaus (hoog, Gemiddeld, Laag)
Stroomvoorziening: Opladen Via USB
Kleur: Paars, Grijs (optioneel)
Gewicht Pakket: Ca. 254 G
Itemtype: Mee-eter Zuig Verwijdering
functie: het weghalen en verwijderen van mee-eter, acne, mijten, vuil etc.
Pakket Bevat:
1 X Hoofdapparaat
1 X Grote Ronde Gatenkop
1 X Kleine Ronde Gatenkop
1 X Ovale Gatenkop
1 X Kunsttaster Kop
1 X USB-kabel
1 X Pakket Sponzen En Rubberen Ringen
Instructie Van Verschillende Hoofden:
Kunsttaster Hoofd: Huidverzorging. beschikt over absorptievermogen en activeringsvermogen op het oppervlak waardoor de huid een betere massage kan krijgen, zonder schade aan de huid toe te brengen, waardoor het effect ontstaat van het verwijderen van de dode huid, cutin en reinigende huid.
Grote Ronde Gatenkop: Mee-eter Verwijderen. met sterke zuigkracht, kan het mee-eter, acne op de T-zone en gezicht effectief verwijderen. langzaam bewegen tijdens het zuigen en niet langer dan 2 seconden op dezelfde plek blijven in geval van roodheid.
kleine ronde gatenkop: zuigkracht is zwak, wat kan worden geholpen om mee-eter te verwijderen waar de grote kop niet kan reiken voor een schonere en grondige reiniging.
ovale gatenkop: verstevigende huid, fijne rimpels verwijderen, elasticiteit van de huid vergroten. ovale vorm, ziet eruit als ijzer. door de zachte korte herhaalde zuigkracht kan stevig worden en de huid lichtjes optillen om de vitaliteit te vergroten, de elasticiteit te verhogen en fijne lijntjes te elimineren.
Bijwerkingen:
verwijder mee-eter, acne, fijne lijntjes, dode huid, mijten.
krimpen poriën, vuil
schoon vet
vurenhuid
Elimineren Rimpel
Hoe Blackhead Te Verwijderen:
1. voel de kracht van de aanzuiging, bekend met de operatie door hem voor je gezicht op je hand te gebruiken.
2. hydrateren met een hete handdoek gedurende 3-5 minuten voor een beter effect.
3. het wordt aangeraden om een ??gezichtssauna te doen terwijl je de mee-eter zuigt om de huid vochtig te houden, zodat de mee-eter gemakkelijk kan worden weggezogen en zonder roodheid. beweeg het langzaam langs de huid terwijl u zuigt en zorg dat u niet langer dan 2 seconden op dezelfde plaats blijft, het hele proces mag niet langer zijn dan 5 minuten.
4. was je gezicht met koud water of breng een masker aan om de poriën te verkleinen.
Notitie:
1. vóór gebruik: zorg ervoor dat de poriën volledig open zijn na een warm bad en houd het gezicht vochtig.
2. tijdens gebruik: verplaats het langzaam langs de huid. blijf niet lang op dezelfde plek om te voorkomen dat je je huid kwetst. het kan vet, whiteheads, acne en relatief oppervlakkige mee-eters uitzuigen. als de mee-eter relatief diep is, is het het beste om het samen met een afgeleide lotion te gebruiken. het maakt niet uit dat je de mee-eter niet kunt zuigen als je hem een ??keer gebruikt. neem niet te lang de tijd voor het afzuigen. met een periode van een week of twee zullen de mee-eters die dieper zijn uit zijn en geen littekens achterlaten.
3. na gebruik: u kunt een huid verzorgen door koud water te gebruiken om de poriën te verkleinen.
AlgemeenVorm KleurZwartMateriaal: BUIKSPIERENAantal Stuks1 Set
Paklijst:
Artikel
Package Weight:0.3kg (0.661lb)
Package Size:12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gezichtsverzorging Mee-eter Acne Verwijderaars 4 Verwisselbare Hoofden Mee-eter VacuÃ?mverwijdering Porie Schoner Acne Cleanser” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.