Jan Marini Age Intervention Retinol Plus Md – 10% code SUMMER10 – Stap 3 Huidvernieuwing | Corrigeren Acne&Puistjes

75,55

Koop Nu >

Artikelnummer: 1654700155621458 Categorie:

Beschrijving

Jan Marini Age Intervention Retinol Plus MDKrijg weer een gave en jonge huid met de gezichtscrème van Jan Marini Age Intervention Retinol Plus MD. Met het ouder worden gaat de celvernieuwing steeds langzamer en de oude cellen zullen langer op de huid blijven zitten. Door Retinol en vitamine A gaat de celvernieuwing sneller en zullen de oude cellen sneller loslaten. Dit heeft als effect dat de huid snel hersteld en zullen onder andere pigmentvlekken verminderen.
Naast pigmentvlekken is het een uitkomst voor: ouderdomsvlekken, melasma, puistjes, mee-eters, verbetering van wondheling en het allerbelangrijkste, een sterk anti-aging effect!
Eigenschappen van de Jan Marini Age Intervention Retinol Plus MDInhoud flesje: 30 ml
Te gebruiken bij: Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, melasma, celvernieuwing, een sterkere en elastische huid, rimpels en huidverjonging.
Belangrijkste ingrediënten: Retinol, vitamine A, anti-aging peptiden, groene thee extract, Chrysin (natuurlijk flavonoide), Alpha-Bisobolol, Hyaluronzuur, Shea Butter.
Hoe gebruik je de Jan Marini Anti-Aging Crème?Deze anti-aging crème kun je dagelijks gebruiken. Breng het s’avonds aan. Reinig altijd eerst de huid. Hiervoor zou je de Jan Marini Age Intervention Gentle Cleanserkunnen gebruiken. Masseer na het reinigen van je gezicht een kleine hoeveelheid van de crème zacht in. Zorg ervoor dat je de crème goed verdeeld over het hele gelaat. Bij dagelijks gebruik zullen de rimpels en andere verschijnselen bij een rijpe huid verminderen. De retinol en vitamine A zullen tot diep in de huid dringen. Het effect? Het maakt de huid sterker, elastischer en houdt de cellen langer in leven. Kortom, dé manier om je huidveroudering uit te stellen!
TIp: Bekijk de complete productlijn vanJan Marini Age Intervention en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.
Belangrijke informatie over de Jan Marini Anti-Aging Dagcrème.Het opbouwen van deze huidverjongingscrème is erg belangrijk. De Jan Marini Age Intervention huidverouderingscrème is een sterk product waardoor het opbouwen ervan aangeraden is. Breng de dagcrème de eerste 2 weken om de dag aan. Geef je huid de tijd om aan het product te wennen. Na de eerste 2 weken kan je de crème dagelijks gebruiken. Het beste is om het dan’s avonds aan te brengen. Gebruik dit product maximaal 2 keer per dag.
Bestel de Jan Marini Age Intervention Retinol Plus MD zeer voordelig bij Beautyfashionshop!Ga voor geweldige resultaten: een verjongde huid zonder onzuiverheden zoals bijvoorbeeld pigment en ouderdomsvlekken. Je verdiend het om weer te stralen! Zeg je rimpels maar gedag met de anti-aging crème van Jan Marini. Deze anti-age dagcrème bestel je snel en voordelig bij Beautyfashionshop! Verwen jezelf ook eens met hetJan Marini Retinol Plus Mask. In combinatie met de anti-aging crème zal het een fantastisch resultaat geven!
Weet je niet zeker of dit voor jou het juiste product is of heb je algemene vragen? Neem dancontact op met een van onze schoonheidsspecialistes voor een passend advies. Komt jouw bestelling uit boven een bedrag van?40,- dan verzenden wij het pakket gratis naar het opgegeven adres.
Jan Marini Age Intervention Retinol Plus Md – 10% code SUMMER10 – Stap 3 Huidvernieuwing | Corrigeren Acne&Puistjes

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jan Marini Age Intervention Retinol Plus Md – 10% code SUMMER10 – Stap 3 Huidvernieuwing | Corrigeren Acne&Puistjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.