Gymstick Emotion Balanskussen – Wiebelkussen Met Handpomp – Oefeningenkaart – Trainingsvideo’s

19,90

Koop Nu >

Artikelnummer: 3580801000245478 Categorie:

Beschrijving

Het Gymstick Emotion Balanskussen – Wiebelkussen met handpomp en oefeningenkaart gebruik je op twee verschillende manieren. Als balanskussen voor balansoefeningen, core training en het verhogen van flexibiliteit. En als wiebelkussen om een actieve zithouding te ontwikkelen of (onder)rugklachten te verminderen.
Je traint je balans het simpelst door op het Gymstick Emotion balanskussen – wiebelkussen te staan en verschillende bewegingen te maken. Loopbewegingen of kniebuigingen zijn goede oefeningen. Dit vergroot niet alleen je evenwichtsgevoel, maar versterkt ook je enkels. Tijdens je oefening voel je dat de noppen van het kussen je voeten stimuleren en je bloedsomloop verbeteren. Fysiotherapeuten en bewegingstherapeuten gebruiken deze oefeningen voor revalidatie en het vergroten van senso-motorische vaardigheden (het vermogen om te reageren op waarnemingen). Gebruik het balanskussen als onderdeel van een fitness oefening als je klaar bent voor de volgende stap. Dit helpt je flexibiliteit en core intensief te trainen. Bijvoorbeeld push-ups met je handen op het balanskussen of dumbbell oefeningen terwijl je er op staat. Bij het Gymstick emotion balanskussen – wiebelkussen krijg je een kaart met oefeningen om je eigen trainingsdoelen te plannen en een QR code voor online trainingsvideo’s. Je kunt het Gymstick emotion balanskussen – wiebelkussen ook gebruiken om op te zitten. De instabiele ondergrond van het wiebelkussen zorgt ervoor dat je vanzelf je houding gaat corrigeren. Dat is niet alleen goed voor je zithouding, maar ook voor je rug, wervelkolom en je bekkenbodem. De spieren in deze gedeeltes van je lichaam houden je in evenwicht tijdens het zitten, en worden sterker als je ze regelmatig gebruikt. Het grootste effect merk je aan je onderrug. Het Gymstick emotion balanskussen is een goede keuze als je pijn of andere klachten in de onderrug hebt die worden veroorzaakt door een verkeerde houding.
Dit Gymstick wiebelkussen is ook goed voor kinderen (en volwassenen) die niet goed stil kunnen zitten. Deze mensen zijn op het wiebelkussen steeds aan het bewegen, waardoor ze minder onrustig worden en zich beter kunnen concentreren. Erg geschikt voor kinderen met ADHD. Zorg ervoor dat iemand die op het Gymstick balanskussen – wiebelkussen zit altijd met zijn voeten bij de grond kan. Zeker als het om kinderen gaat.
Deze Gymstick Emotion balanskussen bevat een QR code met trainingsvideo’s. Deze trainingsvideo’s geven je een total body work-out van een personal trainer.
Het Gymstick emotion balanskussen – wiebelkussen is opblaasbaar, waardoor je zelf kunt bepalen hoe sterk je het effect wilt hebben. Bij het kussen krijg je een handpomp. Het kussen heeft een diameter van 33 cm.
Een voorbeeld van een online training video:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gymstick Emotion Balanskussen – Wiebelkussen Met Handpomp – Oefeningenkaart – Trainingsvideo’s” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.