Ontwikkelingspsychologie

42,60

Koop Nu >

Artikelnummer: 1775800220898803 Categorie:

Beschrijving

Ontwikkelingspsychologie biedt een uitgebreid overzicht van de biologische, cognitieve en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ook de persoonlijkheidsontwikkeling komt aan bod, te beginnen bij het temperament van het jonge kind tot aan de identiteitsvorming van de adolescent. Bij deze uitgave zit de Pabowijzer card met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.
Ontwikkelingspsychologie is zeer toegankelijk dankzij helder taalgebruik, fraaie illustraties en studievriendelijke elementen zoals casuïstiek, trefwoorden in de marges, overzichtelijke schema’s en studievragen. Ook is in elk hoofdstuk een aparte tekst opgenomen waarin een uitstapje wordt gemaakt naar de afwijkende ontwikkeling, zodat ook veel voorkomende ontwikkelingsproblemen als ADHD en autisme aan bod komen.
In deze vierde, herziene editie is op veler verzoek de behandeling van ontwikkelingspsychologische theorieën teruggekeerd. Ook zijn er ui

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontwikkelingspsychologie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.