Geen angst hond

19,06

Koop Nu >
Artikelnummer: 1898801897792228 Categorie:

Beschrijving

?Geen angst? , de nieuwe energiespray zorgt voor ontspanning bij honden? ook tijdens Oud en nieuw!
Houdt honden kalm en helpt ze beangstigende situaties te overwinnen.
Situaties waarin de?Geen Angst? energiespray gebruikt kan worden: Oud en nieuw, onweer, tijdens het jachtseizoen, contact met andere honden, een nieuwe omgeving, onbekende mensen? eigenlijk in alle situaties waarin de hond angstig reageert, maar ook geschikt voor de hond die over het algemeen angstig reageert.
Stimuleert de energiestroming en geeft de hond vertrouwen.
Hondenbezitters kennen deze situatie: het eerste rotje wordt afgestoken en uw hond trilt van angst. Hij is overstuur en probeert zich te verstoppen. Oud en nieuw betekent stress voor huisdieren en hun baasjes. De nieuwe energiespray?Geen angst? zorgt ervoor dat uw hond ontspannen blijft. Ook in andere situaties waarin uw hond angstig reageert, brengt de energiespray rust. Ondersteunt ook angstige honden.
Een gebruikster schrijft:?Mijn hond verstopte zich tijdens Oud en neiuw altijd in de kelder, achter de wasmachine en hij trilde altijd van kop tot teen. Nu begon ik enkele dagen voor Oud en nieuw met de spray. Hij werd steeds meer ontspannen en toen om middernacht het vuurwerk losbrak, ging hij in wel een hoekje zitten, maar trlde niet. Hij bleef rustig. Ook op Nieuwjaardag rende hij niet als anders de bosjes in als er om hem heen geknald werd, maar hij bleef ontspannen.?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geen angst hond” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *