Aanbieding!

Lucovitaal Voedingssupplementen L-Theanine Omega-3 Capsules Concentratie/Slapeloosheid 90Capsules

16,95

Koop Nu >

Artikelnummer: 6782101373785838 Categorieën: ,

Beschrijving

Lucovitaal L-Theanine Omega-3.
L-Theanine is een aminozuur afkomstig van een ander aminozuur, L-Glutamine, en is 100% zuiver. Haringkuit (Sementis) is een aftreksel van wilde haringkuit uit de Atlantische oceaan en bevat omega 3 vetzuren. Blauwe Glidkruid of scutellaria lateriflora is een plant uit de lipbloemenfamilie. Deze ingrediënten samen in de juiste dosering zorgen voor een synergetisch effect, wat betekent dat zij elkaars werking versterken. L-Theanine van Lucovitaal gebruik je bij concentratieproblemen, zenuwprikkels en slapeloosheid. L-Theanine heeft een kalmerend effect. Haringkuit zorgt voor vermindering van vermoeidheid. Blauwe Glidkruid (Scutellaria Galericulata) heeft een kalmerende werking en vermindert stress en angsten. Daarnaast is ook Ginko Biloba toegevoegd.
Gebruik: Aanbevolen dosering bij mensen van 45 kilo of meer: neem 3 capsules per dag (10 minuten vóór het ontbijt). Onder de 45 kilo neem 2 capsules per dag vóór de maaltijd. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Voedingssupplementen L-Theanine Omega-3 Capsules Concentratie/Slapeloosheid 90Capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.