Luchtbevochtiger (humidifier) met Multicolor LED Nachtlamp – Humio HU1020

89,00

Koop Nu >
Artikelnummer: 2340901165864399 Categorieën: ,

Beschrijving

Luchtbevochtiger met ultrasonische koele mist luchtbevochtiger en multicolor LED nachtlamp met aromatische oliecompartiment.Ervaar therapeutische aroma met de nieuw geavanceerde Humio Humidifier 2. Humio TM Ultrasonische koele mist luchtbevochtiger & nachtlamp is de perfecte oplossing voor het toevoegen van vocht aan een droge of warme lucht, terwijl er een ambiance wordt gecreëerd en decor wordt toegevoegd aan elke kamer in uw huis. HumioTM is veilig en eenvoudig te gebruiken, makkelijk te onderhouden en is een kost effectieve manier om betrouwbaar uw gezin en huis tegen fysieke ongemakken en mogelijke onderhoud door droge of warme lucht te beschermen.
Humio TM is ontworpen voor extra comfort en optimaal gemak. Het is de betrouwbare en eenvoudige manier om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en voorziet van een zachte belichting in donkere kamers, door gebruik te maken van de laatste ultrasonische geluidsvibraties en LED-licht technologieën.
Humio TM opereert geruisloos en met een minimale stroomverbruik. Humio TM heeft een unieke vorm die in elke ruimte past, wat extra klasse en elegantie brengt aan elke kamer in uw huis, zonder afleiding. Humio TM dekt tot 9.3 m2, verbruikt minder stroom dan een gloeilamp en voorziet tot een gebruik van 10 uur lang per tank van gedistilleerd water, wat het perfect maakt voor een enkele kamer in elk huis of kantoor.
Droge en warme lucht is vaak de oorzaak van veel fysieke ongemakken, zoals bloedneuzen, verstopte neusholtes, droge neus, keel, lippen en een jeukende huid. Bovendien, wanneer lucht onbehandeld blijft kan het het risico vergroten van statische elektriciteit, barstende meubels of vloeren, en bladerend verf of behang veroorzaken, wat uiteindelijk leidt tot hoge huishoudelijke reparatiekosten.
Humio? is elegant ontworpen om een aangename en ontspannende ambiance te creëren met schaduwrijke kleuren, die zacht verlichten en stijl geven aan elk decor van uw kamer. Ontspan en geniet van de verzachtende lichteffecten wanneer Humio? rouleert tussen de kleuren rood, blauw en groen.
In tegenstelling tot verstuivers die een warme stoom verspreiden, verspreidt de Humio? een koele mist die de hele dag gebruikt kan worden. Naast dat de kamer niet broeierig wordt, is er bij de Humio? geen verbrandingsrisico en zijn er geen lastige filters die tegen extra kosten vervangen moeten worden.
Wanneer de Humio? als een luchtbevochtiger wordt gebruikt, kunt u kiezen uit 2 niveaus van vochtigheid ? hoog en laag. De ultrasonische geluid vibraties, gecreëerd door een metalen diafragma vibrerend op een ultrasonische frequentie, passen zich aan voor een stille verspreiding van vocht in de lucht wat zorgt voor een optimaal gemak en onovertrefbare luchtkwaliteit.
Wanneer de Humio? als een nachtlamp wordt gebruikt, kan hij overgaan op verschillende kleuren of gepauzeerd worden op uw favoriete kleur rood, groen of blauw. De LED lichten in het voetstuk van de Humio? zijn ontworpen om de juiste belichting te krijgen, wat aangenaam en ontspannend werkt op de zintuigen zonder dat er hitte of verloren energie wordt gegenereerd. Bovendien geeft het LED lampje met een rood knipperend licht aan dat de watertank op is, wanneer de Humio? gelijktijdig als luchtbevochtiger gebruikt wordt.
Kenmerken
1. 360° draaiende mist uitlaat ? een draaiende tuit, ontworpen om makkelijk de richting van de mist te veranderen. Dekt tussen de 7,4m2 en 9,3 m2.
2. Verwijderbare nek ? uitdraaibaar voor gemakkelijke schoonmaak en kan gebruikt worden als een hendel om de watertank te transporteren wanneer deze bijgevuld moet worden.
3. Watertank ? kan tot 2L gedistilleerd water opslaan voor gebruik tot 10 uur lang per tank.
4. Reinigingsborstel ? netjes opgeslagen in het voetstuk voor een eenvoudige opslag.
5. Positiepunten ? identificeert de juiste positie waar de watertank steunt op het voetstuk.
6. Makkelijke drukknoppen ? pas de Humio aan naar uw gewenste instelling met een simpele druk op de knop. Elke functie kan onafhankelijk of gelijktijdig opereren.
Specificaties
Afmeting: 20,3×20,3×35,6cm
Gewicht: 1,4 kg
Vermogen: 20 watt
Voltage: 100-240V/50/60Hz
Tank capaciteit: ongeveer 2 liter
Bereik: 9,3m²
Gebruiksduur: 10u/tank
Garantie: 2 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luchtbevochtiger (humidifier) met Multicolor LED Nachtlamp – Humio HU1020” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *