Aanbieding!

Alecto Babyfoon DIVM-770

199,00

Koop Nu >

Artikelnummer: 5089801229894730 Categorie:

Beschrijving

De Alecto Babyfoon DIVM -770 is een babyfoon die van alle gemakken van de 21e eeuw is voorzien. Zo neem je met een gerust hart een beetje tijd voor jezelf als je kleine ligt te slapen. De babyfoon heeft tot wel 50 meter bereik en werkt via Wi – Fi.
Het netwerk is beveiligd zodat alleen jij kunt kijken wat je kindje uitspookt. Er zijn meldingen in te stellen die aangeven wanneer je kindje beweegt of geluidjes maakt. Een super fijne en geruststellende functie voor de allerkleinste of voor wanneer ze bijvoorbeeld ziek zijn.
Zo houd je ze extra goed in de gaten en mis je niks. Het beeldscherm van de DIVM -770 is extra groot zodat je ook van een afstandje je kleine goed kan zien. Het scherm is 17, 8 cm. (7 inch) breed en heeft touchscreenfunctie. Niks meer missen In de babyfoon is een SD kaart te plaatsen waarmee je foto?
S en filmpjes vanaf de babyfoon maakt en direct opslaat.
Ook is er een app beschikbaar waarmee jij je kleine in de gaten houd en foto? S en video? S mee kunt maken. Zo mis je de lieve, grappige en mooie momentjes niet meer omdat je een avondje uit bent of beneden geniet van je vrije avond.
Metde high definition camera (1280x 720 pixels) lever je ook niet in op kwaliteit. Is je kleine de boef aan het uithangen of wil je gewoon even hallo zeggen?
De babyfoon is voorzien van een terugpraat functie op de ouder unit.
Mocht dat nog geen rust brengen zitten er ook relaxte slaapliedjes in de babyfoon om heerlijk bij weg te dromen. Kenmerken 7 inch beeldscherm uit te breiden tot 4 camera?
S tot 50 meter bereik app voor je telefoon meldingen bij beweging en geluid 1280x 720 pixels waarschuwing bij lege batterij slaapliedjes beschikbaar SD kaart te installeren mogelijkheid tot foto? S en filmpjes maken beveiligd wifi netwerk terugpraat functie camera op afstand te bedienen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alecto Babyfoon DIVM-770” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.