Aanbieding!

Duravit DuraStyle douche wc, wit

1.257,99

Koop Nu >
Artikelnummer: 5147500155806732 Categorie:

Beschrijving

Deze complete Duravit-douchewc bestaat uit een hangend spoelrandloos DuraStyle-diepspoeltoilet en een SensoWash Slim-zitting.
Hangend toilet
Het keramieken, hangende Duravit DuraStyle-diepspoeltoilet is speciaal ontworpen om er een SensoWash E-zitting op te monteren. Door het diepspoel-ontwerp valt de’boodschap’direct in het water en komen er geen nare geurtjes vrij in de toiletruimte of badkamer. De toiletpot is gemaakt van keramiek: een krasvast, hygiënisch en bijna onderhoudsvrij materiaal dat bestand is tegen chemische middelen. Het eenvoudig schoonvegen met een vochtig doekje is voldoende. Ook is het gebruiksvriendelijk en duurzaam. Dit diepspoeltoilet wordt geleverd inclusief Durafix-bevestigingsmateriaal voor een verdekte aansluiting.
Door het ontbreken van de spoelrand, is het een hygiënische toiletpot. Er is immers geen rand aanwezig is waar vuil en restjes zich kunnen ophopen als men doorspoelt. Bovendien wordt het spoelwater functioneler verdeeld. Daardoor is een spoelrandloos toilet extra hygiënisch en is het makkelijker schoon te houden.
Douchewc-zitting
De Duravit SensoWash® Slim douchewc-zitting staat garant voor hygiëne en luxe. Deze extra dunne zitting is voorzien van een zachtsluitend mechanisme, waardoor de douchewc-bril niet met een klap op de pot valt. Superhandig voor nachtelijke gebruikers is het nachtlicht: dit zorgt ervoor dat het grote licht niet aan hoeft en dat men na gebruik gewoon weer verder kan slapen en ook de partner niet hoeft te storen met veel nachtverlichting. Daarnaast is deze SensoWash® Slim-zitting in een handomdraai afneembaar, om een soepele en grondige reiniging mogelijk te maken.
De Rear-, Lady- en Comfortwash verzekert toiletgebruikers van een hygiënisch toiletgebruik: na gebruik van het toilet sproeit de Rear-, Lady- en/of Comfort-straal de’private parts’van het lichaam schoon: genoeg keuze dus over hoe men schoongespoeld wordt. Een ander groot voordeel is dat de ingebouwde douche-arm zichzelf reinigt na gebruik. Als deze SensoWash® Slim douchewc-zitting een tijdje niet gebruikt wordt, wordt het water automatisch ververst. Dit is allemaal in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening, evenals de vergrendeling. Dankzij de verdekte aansluitingen oogt deze douchewc ook nog een strak en stijlvol.
SensoWash® staat voor douchewc-zittingen die op de behoefte aan hygiënische zuiverheid en veel persoonlijk bedieningsgemak inspelen. SensoWash® biedt meer dan alleen wc-hygiëne: het is onderdeel van een moderne, ongecompliceerde en duurzame levensstijl; een nieuw gevoel voor design, comfort en reinheid. Deze douchewc-functies bieden een hoge mate van comfort en zijn eenvoudig te bedienen. Elk bezoek aan het toilet wordt een wellnesservaring en hierna voelt men zich als herboren. Zonder overdrijven: wie eenmaal SensoWash® heeft gebruikt, wil niet meer zonder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duravit DuraStyle douche wc, wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *