Aanbieding!

Duravit SensoWash® Slim hoekige douche wc-zitting met softclose en quick release, wit

1.120,98

Koop Nu >
Artikelnummer: 5147501795692361 Categorie:

Beschrijving

Deze Duravit SensoWash® Slim douchewc-zitting staat garant voor hygiëne en luxe. Deze extra dunne zitting is voorzien van een zachtsluitend mechanisme, waardoor de douchewc-bril niet met een klap op de pot valt. Superhandig voor nachtelijke gebruikers is het nachtlicht: dit zorgt ervoor dat het grote licht niet aan hoeft en dat men na gebruik gewoon weer verder kan slapen en ook de partner niet hoeft te storen met veel nachtverlichting. Daarnaast is deze SensoWash® Slim-zitting in een handomdraai afneembaar, om een soepele en grondige reiniging mogelijk te maken.
De Rear-, Lady- en Comfortwash verzekert toiletgebruikers van een hygiënisch toiletgebruik: na gebruik van het toilet sproeit de Rear-, Lady- en/of Comfort-straal de’private parts’van het lichaam schoon: genoeg keuze dus over hoe men schoongespoeld wordt. Een ander groot voordeel is dat de ingebouwde douche-arm zichzelf reinigt na gebruik. Als deze SensoWash® Slim douchewc-zitting een tijdje niet gebruikt wordt, wordt het water automatisch ververst. Dit is allemaal in te stellen met de bijgeleverde afstandsbediening, evenals de vergrendeling. Dankzij de verdekte aansluitingen oogt deze douchewc ook nog een strak en stijlvol.
SensoWash® staat voor douchewc-zittingen die op de behoefte aan hygiënische zuiverheid en veel persoonlijk bedieningsgemak inspelen. SensoWash® biedt meer dan alleen wc-hygiëne: het is onderdeel van een moderne, ongecompliceerde en duurzame levensstijl; een nieuw gevoel voor design, comfort en reinheid. Deze douchewc-functies bieden een hoge mate van comfort en zijn eenvoudig te bedienen. Elk bezoek aan het toilet wordt een wellnesservaring en hierna voelt men zich als herboren. Zonder overdrijven: wie eenmaal SensoWash® heeft gebruikt, wil niet meer zonder.
Deze SensoWash® Slim douchewc-zitting past op de Duravit DuraStyle, met de volgende productcodes:
253759
254259
215659

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duravit SensoWash® Slim hoekige douche wc-zitting met softclose en quick release, wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *