Glamplodge

593,00

Koop Nu >
Artikelnummer: 1654801316957880 Categorie:

Beschrijving

GROEPEN
Als de reservering betrekking heeft op een aantal personen die samen als een groep moeten worden beschouwd, moet de persoon die de reservering maakt dit onmiddellijk en expliciet vermelden. De persoon die de reservering maakt, is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, niet alleen voor zichzelf, maar voor alle geregistreerde leden die deel uitmaken van zijn groep. Groepsverblijven zijn slechts beperkt mogelijk op Vakantiepark Mölke. Groepen moeten bij aankomst bij de receptie een borg betalen voor het gehuurde (bedrag in onderling overleg te bepalen).
JONGE MENSEN
Alleenreizende jongeren zijn niet toegestaan in de huurwoningen of in het park.
BEZOEKERS
Als u bezoekers ontvangt, meld dit dan bij de receptie en u betaalt hiervoor de bezoekerskosten. We willen u erop wijzen dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers moeten de site uiterlijk om 10.30 uur hebben verlaten. Auto’s van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.
KLACHTEN
Ondanks alle organisatie en zorg kunt u een klacht hebben. U moet vervolgens uw opmerking of klacht onmiddellijk melden bij de receptie om deze op te lossen. Als de klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, heeft u de mogelijkheid om een schriftelijke klacht in te dienen bij het management waar de klacht grondig wordt onderzocht binnen 14 dagen na vertrek uit het vakantiepark.
AANSPRAKELIJKHEID
Mölke Recreatie BV is niet aansprakelijk voor: schade of letsel als gevolg van een verblijf op onze site; schade geleden door het gebruik van de faciliteiten op de site; claims voor schade als gevolg van geluidshinder veroorzaakt door derden; informatie mondeling of telefonisch verstrekt; het falenvan en / of het gebruik van voorzieningen en / of voorzieningen.
VOORKEUR
Als u een voorkeur heeft voor de locatie, meerdere bungalows naast elkaar of een specifiek nummer, dan komen we hier graag aan tegemoet, indien mogelijk. De voorkeurskosten zijn? 12,50 per boeking.
AANKOMST EN VERTREK
Op de dag van aankomst kan het gehuurde object vanaf 15.00 uur worden bezet. Bij aankomst ontvangt u de sleutel en andere interessante informatie bij de receptie. Op de dag van vertrek moet het gehuurde object uiterlijk om 10.00 uur zijn verlaten.
LAATSTE SCHOONMAAK
Uw bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is uw bezem schoon achterlaten, de afwas doen en de koelkast schoonmaken. Vouw de dekbedden op de bedden en leg de lakens in een kussensloop. Je stopt de vuilniszak in de container.
RESIDENTIE
Maximaal gebruik en bezetting door het aantal personen waarvoor de accommodatie is uitgerust. Een volledige inventaris is beschikbaar in de accommodatie.
LINNENPAKKET EN KINDERMEUBILAIR
Beddengoedpakketten liggen klaar bij aankomst in uw bungalow, cottage of caravan. Als u tijdens uw verblijf van bed wilt veranderen, kunt u beddengoedpakketten huren voor? 8 bij de receptie. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een kussensloop (single). De huur van kindermeubilair (campingbed kinderstoel) is ? 6 per periode (opgeven bij boeking). U moet zelf het dekbed en het beddengoed meenemen voor de camping.
AUTO
Per huuraccommodatie of camping kan maximaal 1 personenauto worden geparkeerd. De andere auto’s moeten op de parkeerplaats worden geparkeerd.
DIEREN
U mag maximaal een huisdier meenemen naar het park. 1 huisdier per plaats. Let op: niet elke accommodatie is geschikt voor huisdieren. Raadpleeg de tarievenlijst voor de tarieven. Voor een lange vakantie of een weekend of midweek is Vakantiepark Mölke aan de kabbelende rivier De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de regio Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor aangename wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele excursies. Een dagje uitmet de kinderen is geen probleem, want in de buurt zijn er verschillende pretparken zoals pretpark Slagharen, avonturenpark Hellendoorn, de Koningin Juliana toren en de Waarbeek.
De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U zult worden overladen met comfort. U kunt kiezen voor stacaravans, chalets of Regge-hooibergen (Reggehooibergen) met privésauna, van 2 tot 8 personen.
Bovendien wordt er op dit schattige vakantiepark alles aan gedaan om uw vakantieplezier te vergroten. Elk vakantieseizoen is er een animatieteam voor jong en oud met dagelijks interactief theater, de wekelijkse familiebingo, sport en games, en nog veel meer. En we moeten niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterstraalpunten.
Gedurende de maanden mei, juni en van begin september tot half september is er animatie voor de kleintjes.
We zien je graag in het park langs de molen “Mölke” die het park zijn naam heeft gegeven. Alstublieft! De glamplodges zijn luxe wandelcabines, geschikt voor maximaal 4 personen. Bij het boeken van een glamplodge bent u verzekerd van de echte kampeerervaring. De glamplodges zijn volledig uitgerust met alle voorzieningen. Een badkamer, luxe keuken met een tweepitsfornuis en koelkast. Het mooie van de Glamplodge is dat er ook een ruim terras is. ‘S Ochtends opent u de deuren en brengt u de natuur rechtstreeks bij u thuis. Als het ’s avonds gewoon te koud is of het weer je in de steek laat, kun je de avond doorbrengen in de woonkamer!
Nuttig:
Voorzien van dekbedden en kussens
Wifi in het park tegen betaling
Gratis gebruik van verschillende faciliteiten in het park
Moderne wasserette
Alles wat je kunt ervaren in het park maakt ook deel uit van de omgeving.
– Buiten het park zijn erveel speeltuinen, met kunstgras eromheen. Je kunt ook springen op de lucht-trampoline en spelen in de buitenspeeltuin met speelhotel, een grote glijbaan en nog veel meer. Tijdens de vakantie heb je altijd de kans dat je de mascotte “Eeky” tegenkomt. Samen met het recreatieteam doet hij niets anders dan leuke dingen! Oh ja, er is ook een mini-kinderboerderij met geiten, kippen en grote konijnen.
– Een activiteit die sensatie veroorzaakt, isarcheologie, luchtpistool of blaaspistool schietenop de schietbaan. Deze activiteiten vinden altijd plaats onder toezicht van een instructeur. Met boogschieten en geweer schieten toon je de kracht van je havikogen, vaste handen en hoge concentratie. Blaaspijp schieten is de minst gevaarlijke van de drie, maar even opwindend. Leuk voor kinderen die zich een echte Indiaan voelen.
Het partijcentrum biedt veel mogelijkheden voor verschillende binnenactiviteiten.
– Debinnenspeeltuinis een groot overdekt gebied met een glijbaan, een hoge toren, touwbrug, evenwichtsbalk, stuiterende kippen, bal en nog veel meer. Goed voor uren entertainment. De binnenspeeltuin bevindt zich naast het Dinercafé&Pancakes. Onder het genot van een kopje koffie, lunch of diner kunt u uw kinderen in de gaten houden.
– Er is ook een gratis verwarmdbinnenzwembad.
– Voor een altijd grappig en plezierig potjebowlenkun je de gloednieuwe bowling Mölke gebruiken. Moderne witte rijstroken en LED-verlichting geven het een onderscheidend uiterlijk. De speciale lichteffecten en lasershow zorgen voor een spectaculair spel.
– Hetkindvriendelijke restaurant”Dinercafé&Pancakes” in de binnenspeeltuin is het hele jaar geopend. Zittend aan tafels kunnen kinderen zich vermaken in de aangrenzende binnenspeeltuin. Voor de kinderen worden verschillende menu’s geserveerd, waaronder chips, snacks, lekker ijs en natuurlijk pannenkoeken. Er zijn veel kleurplaten en kleurpotloden voor de kinderen. Er zijn kinderstoelen, baby veranderende faciliteiten en er is een rustige ruimte beschikbaar waar de kleintjes kunnen slapen (op reservering).
– Bij mooi weer kunt u natuurlijk buiten op hetterras van het Regge eten. Je kijkt vanaf het terras naar het dok met het motorschip “Regge Stream”, de fluisterboten en kano’s.
En nu naar buiten, het milieu! Wat een mooie rivier is de Regge. Er is veel te beleven op en langs het water. Er is veel natuur: biezen groeien weelderig, eenden en ganzen broeden aan de oevers en zien met een beetje geluk zelfs een ijsvogel.
– Maak eenboottochtover de Regge met de elektromotor “Regge Stream”. Het is een kopie van de Boston Tea party-boot, die rond 1850 in Engeland erg populair was. De comfortabele boot is geschikt voor maximaal 25 volwassenen. De houten baldakijn met sfeerverlichting biedt beschutting tegen zon, regen en kou. Verfrissende drankjes kunnen worden geserveerd. Of een heerlijke kop koffie en rozijnenbrood (krentenwegge), een delicatesse uit de regio. Vanaf het water kunt u genieten van de prachtige flora en fauna. Langs de route zijn er verschillende bezienswaardigheden. Dus langs de weg ziet u de Pelmolen, een biologische boerderij, een recreatieve boerderij met “boerengolf” en een wijngaard. De schipper is een geweldige verteller. De reis duurt 45 minuten.
– Ze organiseren ookculinaire rondvaartenlangs de Regge, waar u kunt genieten van verschillende gerechten (4- of 5-gangen).
– Een “Tour Reggestreek” is een gevarieerd programma van 8 – 20 personen dat ongeveer 5 uur duurt. Onderweg kunt u genieten van smakelijke hapjes en drankjes, stap uit de boot voor sightseeing of een leuke activiteit. Het arrangement kan geboekt worden van maandag tot vrijdag.
– Waarom niet eenelektrische boot(met een elektromotor) huren en de prachtige Regge-omgeving ervaren? Vaar zelf met de elektrische boot met 4 tot 10 km / u op de Regge en ontdek ondertussen de speciale en rustige omgeving. De boten zijn gemakkelijk te hanteren. De boten met platte bodem zijn redelijk stabiel. De grachten en het meer zijn slechtséén meter diep, zodat de boot ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Een kinderwagen, buggy of Maxi Cosi kan op de bodem van de boot staan. Voor een comfortabelere stoel kunt u een kussen of een klapstoel meenemen. Ze huren ook zwemvesten voor kinderen. Een elektrische boot huren (per uur) is gewoon superleuk!
– U kunt ook eenkanohuren en de omgeving vanuit een andere hoek verkennen. Langzaam peddelend naar de visladder bij Nijverdal geniet je van de stilte, het prachtige uitzicht over de velden en bossen.
– Voor fietsers is er een prachtigfietspaddat de kronkelende rivier door het landschap volgt. Er zijn tal van routes beschikbaar bij de receptie van Mölke.
– In de nabije omgeving zijn ook veel musea, leuke markten en mooie boerderijen.
– In het schone en heldere water van de Regge is een goede voorraadfijne vis. Langs de oevers vindt u verschillende leuke visstekken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glamplodge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *