Aanbieding!

Itho Daalderop CVE-S HE Optima²-ventilatie-unitpakket, ventilatievermogen 468 m3/uur met geintegreerde vochtsensor

470,81

Koop Nu >
Artikelnummer: 5147501673633114 Categorie:

Beschrijving

Het Itho Daalderop CVE-S Optima²-ventilatiepakket bestaat uit een mechanische ventilatie-unit met een vermogen tot wel 468 kubieke meter (m3) lucht per uur. De MV-unit is voorzien van een geïntegreerde vochtsensor en wordt geleverd met twee RFT-CO2-sensoren en een eurostekker en Perilex-stekker.
Energiezuinige, stille en betrouwbare mechanische ventilatie
De energiezuinige CVE-S ECO HE mechanische ventilatie-unit met geïntegreerde vochtsensor en eurostekker voert mechanisch lucht af uit natte ruimtes; de keuken, het toilet en de badkamer. Een verse luchttoevoer kan vervolgens via raamroosters de woning binnenkomen. De energiezuinige CVE-S ECO HE zorgt voor een betrouwbare en stille mechanische ventilatie, die toepasbaar is in vele situaties. Deze unit verbruikt tot wel 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroom.
Inclusief twee CO2-sensoren voor meer veiligheid in huis
De twee RFT-CO2-sensoren met geïntegreerde bediening die worden meegeleverd, kunnen bijvoorbeeld in de woonkamer en in de slaapkamer worden geplaatst. Ze meten daar de CO2-concentratie, waardoor gebruikers comfortabeler leven en slapen. De apparaten geven automatisch een melding bij een bepaalde concentratie CO2 in de lucht, op basis van CO2-metingen. De CO2-melders werken op 230 Volt-stroom.
Geschikt voor Perilex-stekker- en eurostekker-stopcontacten
Deze set wordt geleverd inclusief een los aansluitsnoer met Perilex-stekker, met een lengte van 1,5 meter. Standaard is er een eurostekker aan de MV-unit gemonteerd, maar dit kan naar wens dus worden omgezet dankzij het meegeleverde snoer met Perilex-stekker.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Itho Daalderop CVE-S HE Optima²-ventilatie-unitpakket, ventilatievermogen 468 m3/uur met geintegreerde vochtsensor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *