Aanbieding!

Living Proof – Full – Trio Set

55,40

Living Proof – Full – Trio Set

Koop Nu >

Artikelnummer: 4609200494070886 Categorie:

Beschrijving

Living Proof Full zorgt voor het transformeren van fijn naar voller en dikker haar.
Living Proof Full iséén van de verschillende lijnen van Living Proof. De producten in deze lijn zorgen ervoor dat fijn haar wordt getransformeerd naar voller en dikker haar. Het haar zal tevens kunnen genieten van meer volume. Living Proof Full bevat het Volumizing Molecule (PBAE), waar Living Proof een patent op heeft. Deze technologie bestaat onder andere uit flexibele micropatronen die ervoor zorgen dat elk haar haartje van uw kapsel een volumeboost krijgt. De technologie heeft een light hold en zorgt er tevens voor dat het haar niet zal instorten of juist stijf wordt.
De Living Proof Full Shampoo:
Is een zachte shampoo met een lichte citrus geur die het haar grondig reinigt. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om fijn en stijl haar te transformeren tot natuurlijk en dik ogend haar. De shampoo beschikt bovendien over de Healthy Hair Molecule (OFPMA), waar Living Proof een patent op heeft. Deze anti-frizz technologie is een van de grote doorbraken van de laatste 30 jaar. Het haar blokkeert door deze technologie maar liefst 70% meer luchtvochtigheid en is gezonder dan de siliconen, oliën, sulfaat en parabeen die in de meeste andere shampoos zijn verwerkt. De siliconen en oliën verzwaren namelijk het haar, waardoor het haar slap en vet wordt.
Lichte citrus geur.
Geschikt voor fijn, stijl haar.
Creëert volume.
Healthy Hair Molecule.
Bevat geen parabenen, sulfaten, siliconen en oliën.
De Living Proof Full Conditioner:
Is een conditioner met een lichte citrus geur die het haar een heerlijke voeding geeft. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om fijn en stijl haar te transformeren tot natuurlijk en dik ogend haar. De lichte formule verzwaart het haar niet en verwijdert klitten uit het haar. De conditioner beschikt bovendien over de Healthy Hair Molecule (OFPMA), waar Living Proof een patent op heeft. Deze anti-frizz technologie is een van de grote doorbraken van de laatste 30 jaar. Het haar blokkeert door deze technologie maar liefst 70% meer luchtvochtigheid en is gezonder dan de siliconen, oliën en sulfaat die in de meeste andere conditioners zijn verwerkt. Siliconen en oliën verzwaren namelijk het haar, waardoor het haar slap en vet wordt.
Bevat een lichte citrus geur.
Geschikt voor fijn en stijl haar.
Creëert volume in het haar.
Healthy Hair Molecule.
Bevat geen siliconen, sulfaten en oliën.
Met de Living Proof Full Dry Volume Spray:
Is fijn en futloos haar verleden tijd! Deze volumizing spray geeft jouw haar in een oogopslag textuur en langhoudend volume. De Living Proof Full Dry Volume Spray bevat het gepatenteerde en unieke ETAS (Expandable Textured Aero-Spheres) molecuul. Dit molecuul heeft de mogelijkheid om gewichtloos volume en textuur toe te voegen aan fijn haar. Deze getexturiseerde luchtbolletjes zijn klein als ze uit de verpakking komen, maar zijn in staat om zich uit te breiden en groter worden en bijna net zo licht als lucht te worden!
Speciaal voor fijn en slap haar.
Bevat gepatenteerde ETAS-moleculen.
Gewichtloos volume en textuur.
Lang houdend resultaat.
Gebruiksaanwijzing:
De ETAS moleculen die verwerkt zijn in de Living Proof Full Dry Volume Spray drijven in de verpakking. Daarom is het van belang om de volumizing spray voor gebruik goed te schudden, waardoor je de moleculen zal activeren. Voor het beste resultaat wordt het aangeraden om de spray ook tijdens gebruik te schudden. Zorg ervoor dat het haar droog is voor gebruik. Verdeel het haar in secties en spray het product vervolgens van de aanzet tot in de punten op het haar. Haal vervolgens je handen door het haar heen en herhaal dit proces totdat je het gewenste volume hebt bereikt.
Bestel dus nu de Living Proof Full Trio Set online, dan zorgen wij dat deze snel bij jou thuis wordt bezorgd!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Living Proof – Full – Trio Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.