ORB voor kittens of hele kleine katten

49,95

Koop Nu >
Artikelnummer: 4074100373918814 Categorie:

Beschrijving

Er is een reden waarom katten ervan houden om zich op te verstoppen op kleine plekken. Katten waarderen dit warme en gezellige gevoel en daarom is de ORB het ideale kattenmeubel. De ORB biedt een ideale plaats om uit te rusten wanneer de stress teveel wordt. Let er op dat de ORB alleen geschikt is voor kleine katten.
Katten zijn dol op karton
Elke katteneigenaar weet dat katten dol zijn op karton. Het veelzijdige materiaal biedt katten veel leuke momenten, van krabben tot relaxen en van verstoppen tot spelen.
Why is cardboard so attractive to cats?
Elk product met een karton patroon is favoriet bij katten. Het karton wordt door katten gebruikt om te krabben en om hun nagels te scherpen. Door de hoge aantrekkingskracht dat karton op katten heeft, blijven eigen meubelen en behang in je woning in de toekomst gespaard!
Stijlvolle plek om uit te rusten
District 70 ontwerpt meubelen voor katten die aan de behoeften voldoen van zowel stijlvolle katten eigenaren als hun kattenvrienden. Behalve het verwennen van jouw kat met zijn nieuwe district, wil je tegelijkertijd ook je eigen interieur een nieuwe uitstraling geven. De ORB is stijlvol, je geeft jouw kat een trendy plaats om te slapen, maar versterkt daarmee ook de uitstraling van je eigen interieur.
Perfect voor krabben, slapen en verstoppen
Biedt veiligheid en comfort
Gemaakt van recycled karton
Alleen geschikt voor kleine katten
Afmetingen: 37 x 32 x 32 cm
Diameter van de opening: 14,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ORB voor kittens of hele kleine katten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *