S-fles groot assorti natural

6,73

Koop Nu >
Artikelnummer: 1898800183450469 Categorie:

Beschrijving

De populairste babyfles van Nederland is de S?fles van Difrax. Alhoewel borstvoeding het beste is voor je baby is flesvoeding, indien je daarvoor kiest, een goed alternatief. Deze slimme babyfles is vanaf de eerste dag na de geboorte te gebruiken en ideaal voor het combineren van fles- en borstvoeding. Door de unieke S?vorm is de speen constant gevuld met voeding en niet met lucht. Je baby slikt minder lucht in en heeft daardoor minder last van boertjes, spugen, buikkrampen en oorpijn. Het ventiel in de bodem voorkomt dat de fles vacuüm zuigt. Hierdoor kan je baby dus ongestoord doordrinken en daarna langer en lekkerder slapen.
Naast al deze voordelen voor je kindje is deze babyfles ook beter voor jou. Door de S?vorm ontstaat er namelijk een ergonomisch verantwoorde, ontspannen houding voor degene die voedt. Hierdoor worden de rug en schouders minder belast.
S·fles groot (250 ml)
De reguliere fles voor de standaard hoeveelheid voeding. Past op de Medela borstkolf.
De eerste fles die naast een ideale drinkhouding van de baby ook zorgt voor een betere zithouding van de ouder door de unieke S-vorm!
Vanaf de geboorte te gebruiken. Geschikt voor het combineren van fles- en borstvoeding. De 250 ml S-fles past op de Medela borstpomp. Het ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de voeding.
De combinatie van de unieke S-vorm en het ventiel zorgt voor minder buikkrampjes, boeren en spugen. Speciaal ontwikkelde flessenspeen met zachte afwerking die aanvoelt als de moederborst.
De antilek dop van de S-fles heeft een handige maataanduiding 10 – 20 en 30 ml. Dat kan gebruikt worden om overgebleven voeding in over te gieten vanuit de S-fles zodat u precies weet hoeveel uw kindje gedronken heeft.
Afschroefbare bodem; dus gemakkelijk te reinigen en gemakkelijk te vullen met ijsblokjes moedermelk. Handvaten voor de S-fles zijn los verkrijgbaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S-fles groot assorti natural” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *