Golden Naturals Supplementen Chlorella Tabletten Energie 600Tabletten

25,65

Koop Nu >
Artikelnummer: 6782100221757595 Categorie:

Beschrijving

Golden Naturals Chlorella.
Chlorella geeft meer energie en een fitter gevoel. Chlorella van Golden Naturals is een groeneééncellige alg en dus een 100% natuurlijk ingrediënt, welke onder ideale omstandigheden in zoetwaterbassins, in de open lucht, met heel zuiver water in Taiwan wordt gekweekt, in gebieden waar de zon meer dan 320 dagen per jaar schijnt! Chlorella is één van de kleinste en oudste plantaardige levensvormen op aarde met een enorme rijkdom aan nuttige voedingsstoffen. Chlorella van Golden Naturals ondersteunt de geestelijke en lichamelijke prestaties en zorgt er voor dat u ter aanvulling op de voeding vele benodigde bouwstoffen binnenkrijgt, zodat u vitaal blijft! Dankzij chlorofyl (bladgroen)in Chlorella wordt het verteren van voedingsstoffen vergemakkelijkt en het natuurlijke evenwicht in de darmflora gehandhaafd. Bekend is verder dat chlorofyl o.a. het calciumgehalte (kalkgehalte) in het bloed op peil houdt en de opname van ijzer en zuurstof bevordert.
Actief bestanddeel per dagdosering (6 tabletten):
*Algenconcentraat 1200mg.
*Chlorella pyrenoïdosa (gebroken celwand)
Waarvan Chlorofyl (bladgroen) 32,76mg
Algenconcentraat (Chlorella pyrenoïdosa) bevat van nature o.a. de volgende voedingsstoffen:
– Vitamines: Betacaroteen, Vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, E, Foliumzuur.
– Mineralen: Calcium, Fosfor, Jodium, Magnesium, Kalium, Natrium, IJzer.
– Aminozuren: Essentieel: Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Treonine, Tryptofaan, Valine.
– Aminozuren: Niet essentiëel: Alanine, Arginine, Asparaginezuur, Cystine, Glycine, Glutaminezuur, Histidine, Ornithine, Proline, Serine, Tyrosine.
– Plantaardige DNA en RNA
Vrij van: gist, suiker, gluten, lactose, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
Gebruik: Als voedingssupplement of onderhoudsdosering 3 x daags 2 tabletten voor de maaltijd innemen met water. Als dosering tijdens een herstelperiode: Neem de eerste dag 3 x 2 tabletten voor de maaltijd, de tweede dag 3 x 3 tabletten, de derde dag 3 x 4 tabletten. Voer zo geleidelijk de dosering op naar 3 maal daags 6 tabletten en gebruik deze dosering net zo lang tot dat u zich weer fit voelt. Daarna kunt u de dosering per dag weer afbouwen tot een dagelijks gebruik van 3 maal daags 2 tabletten. Voor kinderen tot ongeveer 10 jaar volstaat 3 x daags 1 tablet.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.
Vanwege het gebruik van natuurlijke grondstoffen kan de kleur per charge verschillen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Golden Naturals Supplementen Chlorella Tabletten Energie 600Tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *