SynTech Muscle&Strength Creatine Monohydrate Poeder 300Gram

16,90

Koop Nu >
Artikelnummer: 6782100164230308 Categorie:

Beschrijving

Creatine verhoogt de fysieke prestatie bij opeenvolgende spurts van korte, high intensity oefeningen. Daarom is het geschikt voor fitness, body building, martial arts, sprinters en andere explosieve sporten. Ook cyclisten en voetballers moet versnellen en gebruiken het ATP energie system tijdens hun sport.
Hoe werkt Creatine?
Creatine is een lichaamseigen stof die zich in elke menselijke cel bevindt. Het functioneert als een energie opslagplaats. In het lichaam wordt creatine gesynthetiseerd uit de aminozuren glycine, arginine en methionine.
Alle lichaamscellen gebruiken adenosine trifosfaat (ATP) als energiebron. Wanneer een cel energie nodig heeft, wordt eréén fosfaat van ATP gesplitst. Bij dit proces komt energie vrij en zet de”high-energy”ATP om in”low-energy”adenosine difosfaat (ADP). Het fosfaat dat gesplitst werd, verbindt zich met creatine waardoor er creatinefosfaat (CP) ontstaat. Creatinefosfaat geeft het fosfaat weer vrij aan de ADP, en dit proces”laadt”de ADP weer”op”, waardoor het weer ATP wordt. Dus met behulp van de energie opslagplaats creatinefosfaat, is het mogelijk om continue ATP te regenereren. Creatinefosfaat niveaus en de regeneratie van ATP spelen een sleutelrol wanneer het lichaam intensieve en herhalende inspanningen moet leveren.
Geschikt voor:
-Fitness&Body Building
-Martial Arts&MMA&Boksen
-Atletiek (sprint)
-Voetbal&Veldsporten
-Wielrennen
-Powerliften
De actieve ingrediënten per serving (5g)
-5g Creatine Monohydraat
Ingredient: Creatine Monohydraat.
Gebruik: Meng 1 maatschep (5gr) met 250ml water. Neem 4 servings per dag gedurende de eerste 5 dagen. Vanaf dag 6, neem 1serving per dag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SynTech Muscle&Strength Creatine Monohydrate Poeder 300Gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *