Algenolie

24,64

Koop Nu >
Artikelnummer: 1898802085504270 Categorie:

Beschrijving

New Care Algenolie – Vetzurenpreparaat
Vette vis is rijk aan de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Vissen krijgen deze vetzuren binnen door het eten van algen die deze vetzuren bevatten. Algen zijn dus eigenlijk de leverancier van omega-3 voor vette vissen. Algenolie kan zelf ook dienen als bron van omega-3 vetzuren.
New Care Algenolie is afkomstig van de micro-alg Schizochytrium sp. De capsule is van plantaardige oorsprong waarmee New Care Algenolie een 100% plantaardig alternatief biedt voor omega-3 vetzuren uit visolie. Omdat algenolie plantaardig is, is het in tegenstelling tot visolie geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten. New Care Algenolie is vrij van allergenen en kan ook goed worden gebruikt voor mensen die vanwege een allergie voor vis geen omega-3 uit visolie kunnen gebruiken.
New Care Algenolie bevat naast een goede dosering DHA ook een goede dosering EPA. Dat is bijzonder voor een plantaardige omega-3 formule. New Care Algenolie levert per dagdosering van 2 softgel capsules 450mg omega-3 vetzuren, waarvan 300mg DHA en 150mg EPA. Hierdoor worden de gunstige gezondheidseffecten verkregen met 2 capsules per dag.
Samenstelling per capsule
Algenolie 500 mgwaarvan Omega 3 vetzuren Eicosapentaeenzuur (EPA)75 mg Docosahexaeenzuur (DHA)125 mg Ingredienten
Algenolie* (Schizochytrium sp. olie, zonnebloemolie, rozemarijn extract, tocopherolen, ascorbyl palmitaat), vegetarische capsule: hypromellose.
Gebruik
2 x per dag 1 capsule.
Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule
Capsules met water innemen.
Droog en afgesloten bewaren bij kamertemperatuur
Fabrikant
New Care Supplements
Prof. Eykmanweg 2
5144 ND Waalwijk
Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Aanbevolen gebruik niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Algenolie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *