Biofood schapenvet maxi bonbons zalm

10,97

Koop Nu >
Artikelnummer: 6567500103146818 Categorie:

Beschrijving

Deze schapenvetbonbon met zalmolie is vervaardigd uit koude oliën en vetten. Erg rijk aan omega 3,6 en 9 vetzuren. De koude oliën en vetten worden zeer effectief omgezet en opgenomen in het lichaam. De bonbons zitten boordevol essentiële vetzuren en vitamines. De prestaties zijn enorm.
BIOFOOD schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij honden met maag- of darmproblemen. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora positief beïnvloed en activeert. Hierdoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen en dit betekent een betere vertering.
Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitamine A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag epitheel van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maag-darmkanaal en de opbouw van de beenderen skelet. Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties immuunsysteem.
Voedingsadvies: 1 bonbon per 20 kilogram lichaamsgewicht
De BIOFOOD schapenvet bonbon bestanddelen zorgen voor:
-Een gezonde huid
-Een glanzende vacht
-Een betere darmflora
-Extra weerstand
-Een goede gezondheid
-Sterkere botten
Samengesteld uit:
schapenvet, zalmolie, zonnebloemolie, natuurlijke anti-oxidanten, dextrose.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biofood schapenvet maxi bonbons zalm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *