Aanbieding!

Cholesterol Pakket Super. 5 Supplementen. Voordeelaanbieding.

86,45

Koop Nu >
Artikelnummer: 4172601082390691 Categorieën: ,

Beschrijving

Cholesterol Pakket Super.Uitgekiende combinatie van 5 supplementen die bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolniveau.Inhoud1.) BergaMot BPF Cardiometabolic Health
60 vegetarische tabletten
BergaMot BPF Cardio vermindert de vetopname uit voedsel en levert het lichaam een hoog gehalte aan antioxidanten die u beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.
Per dagdosisCitrus Bergamot (Citrus Bergamia Risso)1400 mg.Oleuropeïne230 mg.Vitamine C (Ester-C®)95 mg. / 158 % ADHBergaMot BPF Cardio bevat actieve plantstoffen in de vorm van Polyfenolen, Flavonoïden en Anthocyanen. Polyfenolen zijn krachtige antioxidanten. Samen met de Flavonoïden en Anthocyanen beschermen zij lichaamscellen tegen schadelijke vrije radicalen. De Flavonoïden en Anthocyanen verminderen tevens de afzet van vetachtige stoffen in de bloedvaten.
2.) Rode Gist Rijst (Monacoline K 2%)
60 vegetarische Capsules
Rode Gist Rijst Extract (Monacoline K 2%) bevat verschillende stoffen die Monacolines genaamd worden. Monacolines hebben de eigenschap om de synthese van cholesterol te remmen.
Per dagdosisMonacolin K20 mg. 2%Rode Gist Rijst1000 mg.Rode Gist Rijst capsules zijn GMO vrij. Dit product is Citrinine vrij. Rijk aan plantensterolen. Voor een verantwoord cholesterolgehalte. Draagt bij aan het behoud van normale cholesterolwaarden.
3.) Omega-3 Softgels uit Lijnzaad
60 vegetarische Softgels
Koudgeperste lijnzaadolie Softgels met minimaal 500 mg. Omega-3. [Alfa-Linoleenzuur]. Alfa-Linoleenzuur vormt de basis van de groep meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren zijn belangrijke bouwstenen voor hersencellen, celwanden en zenuwstelsel.
Per dagdosisAlfa-linoleenzuur [Omega-3]1000 mg.Lijnzaadolie2000 mg.Alfa-Linoleenzuur draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Dit effect ontstaat bij een inname van 2 gram Alfa-Linoleenzuur per dag. De EFSA (European Food Safety authority) heeft deze claim over Alfa-Linoleenzuur goedgekeurd.
4.) Co-enzym Q10
60 vegetarische Softgels
Co-enzym Q10 is een bron van energie en een krachtige antioxidant. Co-enzym Q10 wordt beschouwd als een essentiële voedingsstof. Vooral het hart, de spieren en het zenuwstelsel hebben een hoge energiebehoefte en verbruiken veel Co-enzym Q10.
Per dagdosisCoenzyme Q10200 mg.Een tekort aan Q10 veroorzaakt energie tekort in de spieren. Suppletie met Co-enzym Q10 kan hier uitkomst bieden.
5.) Curcumine met vitamine C en D
60 vegetarische Liquid Caps
Curcumine is een super Antioxidant. Het gebruik van curcumine ondersteunt het natuurlijke afweersysteem. Gezonde cellen en weefsels in het lichaam worden erdoor beschermd.
Per dagdosisCurcumine NovaSOL®1000 mg.ToegevoegdVitamine C20 mg.Vitamine D10,8 mcgVitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten. Draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.
Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed. Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Draagt bij tot een normale werking van de spieren.
GebruiksaanwijzingTwee maal daags 20-30 minuten voor de maaltijd van elk product 1 tablet/softgel innemen, bij voorkeur voor de grootste maaltijden van de dag. Een vergeten dosis kan tijdens of na de maaltijd ingenomen worden.
AllergeneninformatieBevat geen gluten, tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut, schaaldieren, weekdieren, eieren, vis, pinda’s, sojabonen, lactose, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, lupine of kunstmatige kleurstoffen.
BewaarvoorschriftDe producten in de originele verpakking bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.
BelangrijkNiet innemen met melk. Dit vermindert de werking. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
Als u cholesterolverlagende middelen in de groep HMG-CoA reductase remmers (statines) gebruikt is het advies om eerst contact op te nemen met de voorschrijvende arts.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Bestel hier met korting uw cholesterol pakket Super voor 1 – 2 – 3 of 5 maanden. Uw aankoop betreft een éénmalige koop zonder terugkerende betalingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cholesterol Pakket Super. 5 Supplementen. Voordeelaanbieding.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *