Geitenmelkpoeder voor puppy / kitten

26,90

Koop Nu >
Artikelnummer: 6567500088252601 Categorie:

Beschrijving

Meadowfield Geitenmelkpoeder is een natuurlijk, gezond, licht verteerbare kunstmelk voor pups en kittens van alle leeftijden en een aanvullend voer voor elke hond en kat.
nMeadowfield Geitenmelkpoeder komt nauw overeen met de moedermelk en heeft alle vitaminen, mineralen en spoorelementen die nodig zijn om gebruikt te worden als een complete voedselbron voor jonge, ouderloze of afgewezen pups en kittens.
nBevat geen kunstmatige geur, kleur, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
nMeadowfield Geitenmelkpoeder kan ook worden gegeven aan de moeder gedurende haar zwangerschap en periode van borstvoeding om voedingsstoffen te herstellen.
nMeadowfield Geitenmelkpoeder is een uitstekende voedingsbron voor alle honden en katten en kan vooral gunstig zijn voor herstellende of oudere honden en katten. Het kan worden toegevoegd in vloeibare vorm op nat of droog hondenvoer voor extra kracht van vitale voedingsstoffen.
nMeadowfield Geitenmelkpoeder moet worden vermengd met water dat is gekookt en afgekoeld tot 38-40°C onder voortdurend roeren totdat het is opgelost. Wij raden aan om voor een dag te mengen en dit in een dichte doos/ bus in de koelkast te bewaren, gebruik dit binnen 24 uur. Bij het voederen, verwijder dan de melk uit de koelkast en laat het terug op kamertemperatuur komen, roer voorafgaand aan de voeding.
nMet jonge pups en kittens, moet erop worden toegezien dat alle voeding- en mengapparatuur zowel schoon en steriel zijn gehouden.
nWater moet ten alle tijden beschikbaar zijn.
nMeadowfield Geitenmelk poeder kan worden gebruikt als een aanvullend diervoeder voor gespeende pups en kittens of volwassen honden en katten van elke leeftijd, vergeet alleen niet om hiermee rekening te houden met het noteren wat de hond of kat per dag aan voeding krijgt. Wij moedigen het verantwoord beheer van het gewicht aan.
Bewaren
Bewaar op een koele, droge plaats. Probeer vermijden van direct zonlicht. Zorg ervoor dat de seal en de deksel altijd opnieuw gebruikt worden en afsluiten om het vocht buiten te houden.
nSamenstelling
Geitenmelkpoeder 94%, Eipoeder 5%, Omega 3 supplement, Gist/ Mout extract, Taurine.
nAnalytische bestanddelen
Proteïne 29%
Olie 30%
Vezels 0%
Ruwe As 6%
nComplete voeding voor pups en kittens.
Aanvullend voeding voor volwassen honden en katten.
n

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geitenmelkpoeder voor puppy / kitten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *