MorEpa smart fats sinaasappel

33,59

Koop Nu >
Artikelnummer: 1898801192596673 Categorieën: ,

Beschrijving

MorEPA is een visoliepreparaat met een ruime dosering omega 3-vetzuren dat een prima dagelijkse basisondersteuning biedt. Het bevat 590 mg EPA en 130 mg DHA per softgel. MorEPA heeft een sinaasappelsmaak waardoor men geen last heeft van visoprispingen, wat bij andere visoliesupplementen soms wel het geval kan zijn.
Minami
Minami is een internationaal visolie-merk dat in meerdere landen verkrijgbaar is. In Nederland worden de producten van Minami gedistribueerd door Vitals. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden door een gedeelde passie voor pure en werkzame producten.
De basis van elk Minami-product bestaat uit hoogwaardige omega 3-vetzuren (uit visolie of uit algen). Minami gebruikt hiervoor een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie). Hierdoor worden zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid bereikt. Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven. De producten van Minami staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid. Bij elke productie wordt door externe laboratoria de zuiverheid geanalyseerd. Zeker bij visolie is deze zorgvuldigheid heel erg belangrijk omdat vis tegenwoordig helaas verontreinigingen kan bevatten door vervuiling van zeewater.
Vetzurenpreparaat
– EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA/DHA (1 softgel per dag)
– DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en helpt de hersenfunctie normaal te houden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA (2 softgels per dag)
– DHA ondersteunt het gezichtsvermogen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA (2 softgels per dag)
Samenstelling per dagdosering van 1 softgel: Diepzeevisolieconcentraat1000 mgOmega 3-vetzuren 850 mgEPA (Eicosapentaeenzuur)590 mgDHA (Docosahexaeenzuur)130 mgAndere omega 3-vetzuren130 mgIngrediënten:
DIEPZEEVISOLIECONCENTRAAT (uit ANSJOVIS (vis), SARDINE (vis), MAKREEL) (vis), VISGELATINE, bevochtigingsmiddel: glycerol, natuurlijk sinaasappelaroma, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan).
Gebruik:
Als voedingssupplement voor volwassenen: 1 softgel per dag bij een maaltijd met water innemen of zoals geadviseerd.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Fabrikant:
Atrium Innovations Belgium
Haverstraat 1
2000 Antwerpen
BelgieDit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MorEpa smart fats sinaasappel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *