Puur natuur probiotica

52,40

Koop Nu >
Artikelnummer: 7024700608071914 Categorie:

Beschrijving

PUUR Probiotica: Voor de juiste balans in de darmflora en voor een gezonde huid en vacht bij stress.
Ingrediënten
Maltodextrine, maïszetmeel
Dosering
tenzij arts/therapeut anders voorschrijft, 1e week twee keer daags
80 kilo 5 maatscheppen
Verlaag de dosering na de eerste week naaréén keer daags. Voorgeschreven dosering niet overschrijden.
De maatschep in PUUR Probiotica 50 gram bevat ongeveer 0,5 gram. De maatschep in PUUR Probiotica 150 gram bevat ongeveer 2,5 gram.
Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering vanéén dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.
Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.
Toediening
Bij voorkeur poeder oplossen in handwarm water, een kwartier laten staan, doorroeren en innemen/-geven. Het liefst op een lege maag.
Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.
Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de?prikkel? opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.
Interactie en contra-indicatie
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.
Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20°C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.
Inhoud: 150 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puur natuur probiotica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *