Chroompicolinaat – hoge kwaliteit chroom tabletten – 200 mcg

14,95

Koop Nu >
Artikelnummer: 4314400599931511 Categorie:

Beschrijving

Chroompicolinaat is de best opneembare vorm van Chroom. Ons product is natuurlijk en geschikt voor een veganistische levensstijl.
Op zoek naar krachtige chroom tabletten? Wij gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten en dit product bevat 200 mcg chroom per tablet.
Chroom kan helpen de bloedsuikerspiegel normaal te houden en ondersteunt de stofwisseling van vetten, eiwitten en koolhydraten.
Met een verpakking kun je méér dan 3 maanden doen. Slechts één tablet per dag en klaar is kees! Jij wilt toch ook alleen het allerbeste?
Bestel Chroompicolinaat nu! Selecteer bij “Kies je aantal” het aantal verpakkingen dat je wilt bestellen. Bij meerdere krijg je korting!
[TABS]Meer infoWat is chroompicolinaat? Chroompicolinaat is de best opneembare vorm van chroom, waardoor het een enorm populair en effectief voedingssupplement is. Het wordt veel gebruikt in allerlei afslankproducten zoals vetblokkers en vetverbranders, ter ondersteuning van de werking van het afslankproduct. Daarnaast vind je chroom ook vaak in andere supplementen zoals multivitaminen en producten die speciaal bestemd zijn voor de bloedsuikerspiegel.
Het lichaam kan zelf geen chroom produceren, maar gebruikt het wel voor allerlei processen in het lichaam. Om deze reden moet je dit mineraal via je voeding binnenkrijgen, of via een voedingssupplement dat chroom bevat. In voedingssupplementen komen hoofdzakelijk de volgende varianten van chroom voor:
Chroomchloride
Chroompicolinaat
Chroomnicotinaat
Van deze drie varianten steekt er één variant met kop en schouders bovenuit: chroompicolinaat. Het wordt het beste opgenomen en is het meest actief! Om deze reden wordt chroompicolinaat het meest gebruikt in voedingssupplementen.
Chroompicolinaat en de bloedsuikerspiegel Chroom speelt een belangrijke rol in het lichaam bij het verwerken van eiwitten, vetten en koolhydraten. Dit wordt ook wel de betrokkenheid bij het eiwit-, vet-, en koolhydraatmetabolisme genoemd. Het heeft namelijk invloed op de werking van het hormoon insuline, dat o.a. de bloedsuikerspiegel reguleert. Hierdoor kan chroom helpen om het bloedsuikergehalte in het lichaam normaal te houden.
Chroompicolinaat is de vorm van chroom die het meest actief is en het best wordt opgenomen doordat het op een organische manier gebonden is. Wanneer je extra chroom als supplement wilt gaan gebruiken ter ondersteuning van de bloedsuikerspiegel en het metabolisme van eiwitten, vetten en koolhydraten, kun je het best kiezen voor chroompicolinaat.
Dosering chroompicolinaat Onze chroom tabletten bevatten 200 mcg chroom (-picolinaat) per tablet. De maximale dosering in voedingssupplement is 250 mcg. Ons product zit dus nog 20% onder de maximale, veilige bovengrens. Op deze manier is ons product veilig, maar toch krachtig gedoseerd. Wanneer je ons chroom supplement gaat gebruiken, adviseren we één tablet per dag. Met een verpakking kun je 100 dagen doen.
Alhoewel er wel een veilig bovengrens is vastgesteld, zijn er geen bijwerkingen geconstateerd bij hogere doseringen. We adviseren je wel om niet meer dan één chroomtablet per dag te pakken.
EtiketSamenstelling per tablet:
Chroom (-picolinaat) 200 mcg (500%*) (* = Referentie inname)
Categorie:
Mineralen
Ingrediënten:
microkristallijne cellulose (vulstof), magnesiumstearaat (plantaardig, anti-klontermiddel), HPMC-coating (o.b.v. cellulose), siliciumdioxide (anti-klontermiddel).
Geadviseerd dagelijks gebruik:
één tablet per dag innemen met een ruime hoeveelheid water.
Waarschuwingen:
Waarschuwingen: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte (met name diabetes) of medicijngebruik.
Bewaaradvies:
Op een koele, droge plek bewaren buiten het bereik van kinderen.
Inhoud:
100 tabletten, genoeg voor 100 dagen.
Ten minste houdbaar tot:
zie verpakking
Charge:
zie verpakking
Voedingssupplement
Reviews[/TABS]

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chroompicolinaat – hoge kwaliteit chroom tabletten – 200 mcg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *