Multivitaminen/mineralen foodstate

17,65

Koop Nu >
Artikelnummer: 1898801487988525 Categorie:

Beschrijving

Multivitaminen/mineralen Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:
% RI*Beta-caroteen2,4 mg Vitamine D2,5 mcg50%Vitamine E5,0 mg41,66%Vitamine C140,0 mg175%Thiamine (B1)0,7 mg64%Riboflavine (B2)0,8 mg57%Niacine (B3)9,0 mg56.25%Vitamine B61,0 mg71%Foliumzuur100,0 mcg50%Vitamine B120,5 mcg20%Biotine7,5 mcg15%Pantotheenzuur3,0 mg50%Vitamine K20,0 mcg26.66%IJzer2,5 mg17.9%Zink2,5 mg25%Jodium75,0 mcg50%Koper0,25 mg25%Mangaan0,25 mg12.5%Selenium50,0 mcg90.9%Chroom25,0 mcg62.5%Borium0,5 mg Molybdenum5,0 mcg10%Inositol2,5 mg Choline2,5 mg PABA2,5 mg *RI = Referentie Inname
Ingredienten
Foodstate voedingscomplex* (ascorbinezuur, niacine, vitamine E, pantotheenzuur, choline, ijzer, inositol, PABA, zink, beta-caoteen, pyridoxaal-5-fosfaat, riboflavine, thiamine, borium, koper, mangaan, foliumzuur, jodium, selenium, vitamine D, chroom (GTF), vitamine K, biotine, molybdeen, methylcobalamine), lactobacillus bulgaricus, plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat, plantaardige proteinecoating (zeine).
*FoodState voedingscomplex
Dé sleutel tot een verhoogde biologische beschikbaarheid is vitaminen en mineralen met dezelfde nutriënten (food carriers) te verwerken als in ons voedsel. Deze vorm en het procédé dat daarvoor nodig is heet?FoodState?. Het principe is gevonden door de Hongaarse biochemicus Albert Szent-Gyorgyi, die onder meer in Leiden en Groningen heeft gewerkt. In de jaren dertig van de vorige eeuw maakte hij duidelijk dat vitamine C sneller in het lichaam wordt opgenomen wanneer het deel uitmaakt van de groene pepers waaruit hij het vitamine extraheerde.
Voedingsupplementen die bestaan uit natuurlijk weefselmateriaal als medium en die versterkt zijn met voedingselementen, blijken speciale voordelen te hebben. In plaats van langs chemische weg, zijn deze elementen uit een natuurlijk groeiproces verkregen. Ze bevatten op z?n minst enige voor het lichaam herkenbare structurele informatie en hebben eigenschappen die de vitaliteit bevorderen. Bovendien blijkt dat in FoodState de juiste dosering van verschillende vitaminen en mineralen doelgericht kan worden toegediend. Een verbeterd calciumniveau in het lichaam bij osteoporose betekent namelijk nog niet noodzakelijkerwijs ook een verbeterde kalkafzetting in de gewrichten. Een geringe hoeveelheid calcium met orotaat en calcium in FoodState dringt echter wel door tot de celorganellen en tot de beenvormende cellen en verlicht tevens de pijn.
Op soortgelijke wijze blijken het aanbieden van betacaroteen in een basis van wortelconcentraat, vitamine C in citruspulp, de vitaminen B in de Lactobacillus bulgaricus? allemaal bases waarin deze essentiële voedingsstoffen normaal ook voorkomen? ook veel effectiever dan het aanbieden van de?kale? voedingsstoffen.
Gebruik
1 tablet per dag.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Koel en droog bewaren.
Fabrikant
SanoPharm Nederland bv
Prins Hendrikweg 2
3771 AK Barneveld
Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multivitaminen/mineralen foodstate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *